Østerssafari

Østerssafari

Kom i nærkontakt med helt friske østers og få gode råd om tilberedning samt den nyeste viden – og få en forståelse for det dyreliv, som eksisterer lige uden for vores dør!

 

Vi mødes på Dansk Skaldyrcenter og ifører os waders, hvorefter vi finder et spændende sted ved fjorden, hvor vi går på østersjagt. Mon vi finder både stillehavsøsters og europæisk fladøsters? Der vil også blive givet gode råd til, hvordan man åbner og tilbereder delikatesserne samt undgår dårlig mave.

 

Der findes en verden af forunderligt liv i Limfjorden, så du vil helt sikkert også møde andre spændende dyr på turen som vi vil fortælle om.

 

Arrangementet afsluttes på Dansk Skaldyrcenter, hvor vi kan nyde dagens fangst, samt et dejligt glas vin. Der vil også blive udleveret smagsfulde opskrifter.

 

De østers du har samlet, må du selvfølgelig tage med hjem!

  

Varighed: ca. 2 timer

 

Praktisk information:

Vi mødes på Dansk Skaldyrcenter, hvor vi ifører os waders – vi råder over waders i mange forskellige skostørrelser.  Kom iført tøj der passer til vejret - f.eks. gerne et par tykke sokker og tynde handsker. Det er desuden en god idé at have lidt skiftetøj med, da det tøj man har på, kan blive en smule vådt.  

 

Minimumsdeltagerantal: Der skal minimum være 14 personer tilmeldt for at turen gennemføres. Hvis der ikke er nok tilmeldte til arrangementet vil I blive kontaktet af Morsø Turistbureau.

 

Vi forbeholder vi os ret til at aflyse arrangementet af sikkerhedsmæssige årsager f.eks. pga. meldinger fra Fødevarestyrelsens muslingeovervågning eller voldsomt vejr. 

 

Pris pr. person: 235 kr. inkl. moms som inkluderer lån af waders, spand, net mm. et glas vin + opskrifter og en masse østers, som du selv har samlet.

Man går ca. 5 min iført waders til stedet, hvor vi samler østers. Vi står og går rundt i vandet i ca. 30-40 min. Der kan være blæst, bølger, strøm og ofte koldt vand. Desuden skal man bære sine tunge østes tilbage i en stor kurv. Derfor skal man have en almindelig god fysik for at kunne gennemføre turen.

 

OBS! Denne tur kan ikke bookes i  juni, juli og august

 

Arrangement bookes gennem Morsø Turistbureau. Klik her for at besøge Morsø Turistbureau eller kontakt Turistbureauet på Tlf: 97 72 04 88 

 

 

Tilbage til oplevelser