Køkken og madoplevelser

Med udsigt til Limfjorden er Skaldyrcentrets formidlingskøkken bygget perfekt til kurser, undervisning og fælles oplevelser. Køkkenet er indrettet med professionelle maskiner, gode knive og plads til at røre sig. Og selvfølgelig har vi skaldyr og andet godt fra fjorden med i næsten alt mad vi laver.

Tilberedning af egne østers efter østerssafari

Østers kan bruges til meget mere end blot at spise rå!

 

Efter du har været en tur i waders og har samlet en masse østers kommer det næste spørgsmål - Hvad skal jeg nu gøre med dem?

Det har vi svaret på - vores madentusiast stiller an med grill og bål, så kan I selv afprøve forskellige opskrifter og forskellige tilberedningsmetoder.

 

Tid: 2 timer

Minimumsdeltagerantal: Der skal minimum være 14 personer tilmeldt for at turen gennemføres. Hvis der ikke er nok tilmeldte til arrangementet vil I blive kontaktet af Morsø Turistbureau.

 

Pris pr. person: 210 kr inkl. moms

Bemærk: drikkevarer købes særskilt

 

Arrangement bookes gennem Morsø Turistbureau. Klik her for at besøge Morsø Turistbureau eller kontakt Turistbureauet på Tlf: 97 72 04 88