Video: Tryk på playknappen og få en fornemmelse af det sus man oplever på en tur med Dansk Skaldyrcenters RIB-båd "Skalle"  

 

SPECIAL TOURS 

Det er muligt at tilkøbe kaffe, kage, frokost eller lignende i forbindelse med rundvisningsarrangementer. Læs mere her

Se også:

Grand Tour

 

Adventure-tur

Oplev vild fart og vind i håret, med skumsprøjt og bølgehop for fuld skrue ud over fjorden med op til 95 km/t. I ”Skalle”, Dansk Skaldyrcenters 12 pers. RIB-båd (superhurtig og kraftig gummibåd), får du en tur udover der sædvanlige. Når det er køligt i vejret bliver du udstyret med overlevelsesdragt og fartbriller, så du er klar til at nyde en ”vandrutchebane”, du aldrig har prøvet før.

 

Fjordliv og muslinger
Du vil også opleve livet på Limfjorden, hvor fjordfolk og fiskere har deres daglig arbejde. Undervejs gør vi stop ved Dansk Skaldyrcenters muslingeanlæg. Her vil du høre om opdræt af muslinger og andre skaldyr. Når du vender hjem vil det være med røde kinder, pjusket frisure og en fjord-oplevelse rigere.

 

Varighed: 1 time (heraf sejltid ca. 15-20 min)

 

Minimum alder: 10 år

 

Minimumsdeltagerantal: Der skal minimum være 10 personer tilmeldt for at turen gennemføres. Hvis der ikke er nok tilmeldte til arrangementet vil I blive kontaktet af Morsø Turistbureau.

 

Pris pr. person: 250 kr inkl. moms 

 

Arrangement bookes gennem Morsø Turistbureau. Klik her for at besøge Morsø Turistbureau eller kontakt Turistbureauet på Tlf: 97 72 04 88

 

Bemærk: Påregn tillæg ved arrangementer uden for almindelig åbningstid (hverdage efter kl. 15.00 og i weekenden)

 

 

 Tilbage til oplevelser