Køkken og madoplevelser

Med udsigt til Limfjorden er Skaldyrcentrets formidlingskøkken bygget perfekt til kurser, undervisning og fælles oplevelser. Køkkenet er indrettet med professionelle maskiner, gode knive og plads til at røre sig. Og selvfølgelig har vi skaldyr og andet godt fra fjorden med i næsten alt mad vi laver.

Skaldyr i børnehøjde

Skal I også have mere bæredygtig mad på spisebordet? Skaldyr er både blandt de sundeste proteinkilder, og har et meget lavt CO2 aftryk, men det kan være svært at komme i gang med at inddrage dem i den daglige madlavning.

De næste 2 timer bliver i guidet igennem retter, som er målrettet børnefamilier. I lære teknikker som alle i familien kan lære. Med massere plads til leg, kan opskrifterne nemt tilpasses jeres families ønsker.

 I får udleveret opskrifterne, så I kan lege videre derhjemme.

 

- Børn skal være fulgt af en voksen.

 

Tid: 2 timer

Minimumsdeltagerantal: Der skal minimum være 12 personer tilmeldt for at turen gennemføres. Hvis der ikke er nok tilmeldte til arrangementet vil I blive kontaktet af Morsø Turistbureau.

 

Pris pr. person:  400 kr inkl. moms

Bemærk: drikkevarer købes særskilt

 

Arrangement bookes gennem Morsø Turistbureau. Klik her for at besøge Morsø Turistbureau eller kontakt Turistbureauet på Tlf: 97 72 04 88