Køkken og madoplevelser

Med udsigt til Limfjorden er Skaldyrcentrets formidlingskøkken bygget perfekt til kurser, undervisning og fælles oplevelser. Køkkenet er indrettet med professionelle maskiner, gode knive og plads til at røre sig. Og selvfølgelig har vi skaldyr og andet godt fra fjorden med i næsten alt mad vi laver.

Skaldyrsskole

Vi gemmer kogebogen væk, og ser bort fra faste traditioner. Alt er tilladt. Alt kan prøves af. Vi laver retter med skaldyr, og en masse lækkert tilbehør. Der skal eksperimenteres, og måske opfinder vi en ny ret.


Kogebog med eksperimenter
Har du selv en idé til en ny ret med skaldyr? Så kom med den, og vi prøver den af og smager på den. Skal det være en ny slags rejecocktail eller muslingesalat? De bedste retter kan samles i vores egen ”kogebog”.


Vi spiser forsøgene
Når vi har eksperimenteret med maden og haft fingrene i fjordens råvarer, sætter vi os til bords. Vi smager på alle retter og udveksler opskrifter og erfaringerne. Den nye viden om skaldyr og kogekunst tager vi med hjem.

 

Tid: 4 timer

Minimumsdeltagerantal: Der skal minimum være 15 personer tilmeldt for at turen gennemføres. Hvis der ikke er nok tilmeldte til arrangementet vil I blive kontaktet af Morsø Turistbureau.

 

Pris pr. person:  469 kr inkl. moms

Bemærk: drikkevarer købes særskilt

 

Arrangement bookes gennem Morsø Turistbureau. Klik her for at besøge Morsø Turistbureau eller kontakt Turistbureauet på Tlf: 97 72 04 88

 

 

 

Tilbage til oplevelser