Køkken og madoplevelser

Med udsigt til Limfjorden er Skaldyrcentrets formidlingskøkken bygget perfekt til kurser, undervisning og fælles oplevelser. Køkkenet er indrettet med professionelle maskiner, gode knive og plads til at røre sig. Og selvfølgelig har vi skaldyr og andet godt fra fjorden med i næsten alt mad vi laver.

Gourmet med skaldyr

Lad dig inspirere af fine skaldyrsbuffeter fra film, når vi sætte fokus på en eksklusiv smagsoplevelser, med lokaler råvarer i højkvalitet. De næste 4 timer skal du kæle for maden og forfine smagen af skaldyr.

Du bliver guidet gennem madlavningen af en madentusiast, som har nogle grundopskrifter med, men set gerne dit eget præg på retterne.

Tag opskrifterne med hjem, og imponér dine gæster ved næste festlige lejlighed med et bæredygtigt alternativ til oksebøffen.

 

Tid: 4 timer

Minimumsdeltagerantal: Der skal minimum være 8 personer tilmeldt for at turen gennemføres. Hvis der ikke er nok tilmeldte til arrangementet vil I blive kontaktet af Morsø Turistbureau.

 

Pris pr. person:  885 kr inkl. moms

Bemærk: drikkevarer købes særskilt

 

Arrangement bookes gennem Morsø Turistbureau. Klik her for at besøge Morsø Turistbureau eller kontakt Turistbureauet på Tlf: 97 72 04 88