Køkken og madoplevelser

Med udsigt til Limfjorden er Skaldyrcentrets formidlingskøkken bygget perfekt til kurser, undervisning og fælles oplevelser. Køkkenet er indrettet med professionelle maskiner, gode knive og plads til at røre sig. Og selvfølgelig har vi skaldyr og andet godt fra fjorden med i næsten alt mad vi laver.

Fra fjord til bord med biolog og kok

Arrangementet begynder med rundvisning på Dansk Skaldyrcenter. Vi ser hvordan man ”dyrker” østers, hummer, muslinger og tang og hører, hvorfor det er sundt at spise skaldyr. Fokus på rundvisningen vil være de ressourcer, der er ude i fjorden og hvilke muligheder der er for udnyttelse af disse.

 

Herefter går turen ud i formidlingscenterets køkken.

 

Her har kokken allerede tilberedt nogle lækre små retter med muslinger eller andre skaldyr, hvortil der er spændende tilbehør - måske skal du smage tang fra Limfjorden for første gang?

 

Kokken vil også give dig mange nye ideer til, hvordan skaldyr kan tilberedes. Så kom, smag, duft og spørg. Dine smagsløg vil blive mange oplevelser rigere og du vil blive inspireret til at anvende skaldyr og tang i dine madretter derhjemme.

 

De tilberedte retter kan uden problem erstatte frokosten eller aftensmaden.

 

Varighed: 2 timer (1 times rundvisning og 1 time i køkken sammen med kokken, hvor I kan smage på de tilberedte smagsprøver)

 

Minimumsdeltagerantal: Der skal minimum være 15 personer tilmeldt for at turen gennemføres. Hvis der ikke er nok tilmeldte til arrangementet vil I blive kontaktet af Morsø Turistbureau.

 

Pris pr. person: 295 kr inkl. moms

 

Arrangement bookes gennem Morsø Turistbureau. Klik her for at besøge Morsø Turistbureau eller kontakt Turistbureauet på Tlf: 97 72 04 88

 

 

Tilbage til oplevelser